HRPP

HR ProjectPartners BV is opgericht in augustus 2004 als personeelsleverancier binnen Nederland. Inmiddels opererend als een internationaal consultancybureau binnen de Olie, Gas & Energie, Industrie, Bouw & Infra en Business Solutions branche.

Ons kantoor is gevestigd in Schiedam, centraal liggend tussen de Rotterdamse haven, Europoort en Maasvlakte I & II. Vanuit deze locatie voorzien wij onze klanten van technische know-how. Of het nu gaat om één professional of een totaal projectteam. Binnen de engineering, procurement, constructie, management & support, maintenance, safety en business solutions zijn wij uw partner.

Voor klanten is HR ProjectPartners een betrouwbare leverancier van midden-, hoger- en topkader professionals, die onder onze eigen leiding en toezicht op de projecten werkzaam zijn. Als een onafhankelijk consultancybureau bieden wij onze klanten flexibiliteit, kwaliteit en een actieve ondersteuning tijdens de zoektocht naar de juiste professional. Wij bieden de beste mensen uit de markt aan, binnen elk gesteld budget.

Voor professionals zijn wij een leverancier van uitdagende projecten, daar waarin zij hun ontwikkeling en ambitie kunnen uitbreiden. Vanuit ons brede internationale netwerk kunnen wij interessante vacatures aanbieden.

Een authentiek Rotterdams bedrijf met dito werkmentaliteit, opererend op internationaal vlak. Een duidelijke visie, gedreven door onze ambitie en hard werken.

Dit is HR ProjectPartners, wij kunnen niet wachten om u te ontmoeten!