Onze Services

STAFFING  |  CONSULTANCY  |  SOLUTIONS

>> STAFFING & CONSULTANCY
Sinds 2004 heeft HR ProjectPartners (HRPP) ervaring in projectondersteuning middels het inzetten van hoger kader individuele professionals dan wel volledige projectteams. HRPP richt zich specifiek op de branches Olie, Gas & (Renewable) Energie, Petrochemie en Bouw & Infra. Binnen deze branches zijn wij actief in de Supply Chain, Engineering, Construction, Project Management, QHSE and Admin Support. Aan de basis van onze service staat een uniek gedisciplineerd business model. Door de combinatie van specifieke branch focus en ons business model heeft HRPP uitgebreide kennis, kunde en ervaring opgebouwd binnen het marktsegment en behoeften van haar klanten. Hierin zal het klant ontzorgen en kwaliteit altijd centraal staan.

>> REMOTE SERVICES
Bij het uitbesteden van alle of deels van de Document Control, Admin ondersteuning en Expediting werkzaamheden (subcontracting) staat het “ontzorgen” van de klant haar projectscope en een flinke kostenbesparing met behoud van kwaliteit centraal.

Een mogelijkheid, waar op dit moment door veel klanten gebruik van wordt gemaakt, is het uitbesteden (subcontracting) op takenbasis. Geen traditioneel uurtje factuurtje model, maar betalen per uitgevoerde taak. Hier zitten veel technische en commerciële voordelen aan.

De grootste besparing zit in het feit dat er met de opstart van het project, de dalen binnen het project en de opleverfase – waar op de traditionele wijze het hele projectteam en kosten aanwezig zijn maar weinig werk is – met onze service minimale kosten met zich mee zal brengen. De klant betaald immers alleen de werkelijke taken die uitgevoerd zijn, geen tot weinig taken = lage kosten. Maar ook de mogelijkheid om het team deels op onze eigen Remote Locatie (Jan van Galenstraat te Schiedam) onder te brengen, zal tot een kostenbesparing leiden.

>> FLEXPOOL SERVICES
Ultra flexibiliteit in locatie, tijd en duur met de juiste mensen op de juiste plek. Op veel terminals is er behoefte naar flexibel inzetbaar personeel. De mankracht opschalen bij een werkpiek en afschalen als de workload minimaal is.

Iedere terminal is anders en uniek in zijn soort. Wij bieden onze opdrachtgevers een op maat gesneden oplossing m.b.v. onze flexibel inzetbare professionals in locatie, aanvangstijd en duur van de werkzaamheden. Uit de praktijk is al gebleken dat onze oplossing in combinatie met de juiste inzet van het vaste personeel garant staat voor een flinke kostenbesparing.

Nieuwsgierig geworden en geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze consultants staat u graag te woord.